fredag

YES!! Nu är det fredag, äntligen!

Vi har helgstädat och maten står på spisen och klockan är bara kvart i 7!! Oftast på fredagar flänger vi runt i mataffärer vid denhär tiden pga sent jobb. Idag slutade F 16 och jag kunde också gå hem tidigt, skönt att kunna jobba in lite tid under veckan!

I onsdags var vi med emma och andreas till essvik och kollade på 2 kullar 5 veckors långhårig collie- och
norvichterriervalpar. Det var inte alls tråkigt om jag säger så! Jag fastnade för en trefärgad collie som kallas Pricken- av förklarliga skäl. Han har en runt svart prick mitt i nacken i den vita manen.  Supersöt!!  Jag har flera bilder men inte i datorn.
Dock blir det ingen utökning av familjen, vi har ju redan hittat vår favoritras!!!

Nej nu ska maten fixas lite mer med sedan blir det myskväll!

TREVLIG HELG!!


snö snö snö

Nu är jag LESS på snön som bara vräker ner. Det kommer dröja till midsommar innan allt smält bort, minst.

Imorgon hoppas jag få sniffa lite valpdoft. Närmare bestämt Norwichterrier coh långhårig collie. ÅÅÅ vad jag kommer bli valpsjuk efter det! : )
Kennel Turbolines (syrrans killes föräldrars) har två kullar som är drygt 4 v nu. Ska bli spännande, jag har bara sett collievalpar runt 9-10 veckor, hur söta ska de inte vara nu?! Norwich kan jag tänka mig ser ut som minikattungar/råttor haha!

Jag längtar!!


Lata dagar på Boviken i Skellet


Efter sommar kommer höst, men först vår och sommar!!!

Nu börjar Mästarnas Mästare!

Adios

Äntligen helg!!

Å vad jag är glad att det är fredag! Veckan har rusat iväg men jag är ändå lycklig för helgledighet!!

Idag var Idol-Kevin i Birsta City där jag jobbar, det var lite hysterisk känsla alldeles innan han kom, ojoj säger jag bara. Imponerande att han orkar vara så trevlig och glad mot alla! Han stod tålmodigt och signerade skivor och posters länge. Ställde upp på foton och kramar. Han verkar gullig och som en bra förebild. En värdig vinnare, trots att jag inte följde idol så hejade jag på honom!

Ikväll blir en traditionsenlig taco-friday. Jag är uppvuxen med tacos varje fredag sedan det kom. (Medan jag bodde hemma) Jag och Fredrik äter aldrig tacos men idag kör vi och det ska bli gott, till det ska vi dricka vin. MUMS!!


TREVLIG HELG!!



Nu kan det bli vår. Vitsippor och ljumma vindar please!!