det har hänt igen...

... Texas har blivit bajs-attakerad av starar idag. Hysteriska morsor med små fågelbebisar i sina bon tycker att Texas är skräckinjagande! Stackarn förstår inte vad som händer när de störtdyker och skriker som galningar sammtidigt som de pepprar honom med skit!
Det blev shampo och sprayflaska, vill inte bada hela honom nu när fästingskyddet fått fäste i pälsen.

Idag på prommisen träffade vi en mamma med halvbebis i vagnen, tydligen så var flickan fascinerad av hundar så Texas fick nosa på henne och slicka lite på hennes hand, det gillade hon! Sedan satte jag honom lite på sidan för han blev lite för exalterad när hon skrikskrattade åt honom och för att hon skulle få titta lite på honom. Då blev han frustrerad och skällde en gång, då hon blev ledsen och mamman lyfte upp henne, det dröjde inte många sekunder innan hon sken som en stolstråle igen då Texas vinkade till henne, han vinkade högre och tydligare än nån annan gång tidigare!! Då blev jag mallig!

Frosserierna fortsätter, han äter som aldrig förr. 9dl-1L om dagen smaskar han gladeligen i sig. Skönt att inte ha en liten spinkis till hundvalp!!

Nu ska jag dammsuga upp resterna av morotsmassakern han haft!

några bilder

Jaha, bloggen verkar inte vara på sin bästa sida idag heller, igår försvann inlägg och inställningar,  och de är inte tillbaka idag men jag tror det ska se ok ut nu...måndagens inlägg är fortfarande spårlöst försvunnet?!
 Jaja, här kommer några bilder från Sundsvall!



KRAM
image83
Texas älskar Nimbus, Nimbus tycker att Texas är jobbig men kan gå med på en kram!

VADÅ BYXLÖS MATTE?
image84
Ingen mening att spara några ynkliga tesar så de åkte av med effileringssaxen!


FINASTE TEXAS. Gryniga bilder pga regn... Svårt med inställningar!
image85

image86
Han är en riktig snygging!

nya bilder

Efter lång bloggtorka tar jag mig i kragen och bjussar på några sprillans nya bilder. Besök av mina kära föräldrar medförde utflykter, här kommer bilder från det!
I övrigt har det hänt väldigt lite, träning i denna värme är inte att tänka på! Texas har fått sommarfrisyr idag, riktigt kortklippt på halsen. Jag tog även lite på det långa under magen eftersom det mest bara var några långa strån där efter fällningen.. Han ser lite rolig ut men söt, hoppas på massa fin päls till hösten, nu ska det bli skönt med lite och framförallt snabbtorkad päls med tanke på alla bad som komma skall! Vi kvällsbadar ofta och går bara korta prommisar på dagarna nu när det är så äckligt varmt (jag klagar inte men ändå!) Hans nya foder, Pro Plan Performance, passar honom som handsken. Hyfsat gott och energirikt så det behövs inte lika stora portioner som med eukanuba, bra eftersom han verkligen inte är nån storätare trots att han är en "matälskande golden" som alla tror att de är... hmpf!

Här är bilderna!

image82

                                     Texas och husse vid Hamra sluss

image76

                                                                  Kvällsdopp!!

image77

                                                        Skönt med skugga!

image78

                                                 Nyfunna vännen "Selma"

image79

                                                            Black and White

image80

                                                 Men matte jag vill bada mera!

image81

                                                 Avancerad pose vid Stångån :)