Härlig fredag!!

Först och främst Stort grattis till våra vänner Rille och Jennie som sent igårkväll fick en liten flicka! Vi är så glada för er skull och längtar tills vi får träffa henne och er!!!

Nu ska jag göra mig klar för att kila ner på stan och inhandla en liten present till ovanstående nya lilla person!
F är och skriver tenta, vi ska ses efter det.
Ikväll ska vi till Syster och Andreas och kolla på timråmatchen, trodde aldrig att jag nånsinn skulle bry mig om sm-slutspel men det är faktiskt spännande!
Texas ligger och torkar efter den sjuttioelfte benduschningen, 6+ och slaskiga vägar är ingen höjdare... En sak som är bra är hans bentvål, torkar inte ut trampdynorna och pälsen blir inte elektrisk, kanon! Fast oftast blir det bara en avspolning.. Jag önskar att det fanns en trädgårdsslang i huset, lätt att duscha av i sommar..

By the way, nu när all snö på balkongen har smält bort såg jag hur färgen flagnat på räcket. Jag gillar verkligen att ha en balkong av trä ist. för metall som oftast är på hyreshus men om den inte tas om hand ser det inte så trevligt ut. Jag måste ringa Mitthem tror jag.

Nej nu ska jag sluta svamla och gå ner på stan.

134013-323
Väntar på varsågod på ett godissök!

Våffeldagen!

Japp, idag har vi käkat våfflor med glass och hallonsylt trots att jag tänkte börja med GI metoden idag.. Bad timing verkar det som. Hade vi inte handlat precis när butiken bjöd på våfflor med sylt och grädde hade min plan gått i lås. Och har man väl börjat så finns ingen återvändo!
Gott var det iallafall, det tyckte även F & Texas!

image322
Påsken var trevlig, gnistrande kallt och soligt! Snö har vi också, den hade jag dock klarat mig utan, nu är det liksom för sent! Jag vill ta fram cykeln och vårjackan!!

134013-319
Jag och F i bruket på påskdagen, härlig skogsprommis!

134013-321
Nimbus och teaterapan Texas som visar att han minsann kan balansera på en stock!

134013-320
Kompisar

Glad påsk!!

134013-317


Bus i snön!



134013-315
Springa fort fort fort i pudersnö är häääärligt!!

134013-312
Vem säger att en blomkruka inte kan vara en skatt!

134013-314
My preciuos!!

134013-313
Bångstyrig blomkruka!

Bilder

Här kommer några bilder från förrförra helgen då vi lånade Fredriks föräldrars hus i Lögdö fredag till tisdag. En liten minisemester både för oss och Texas, framför allt för Texas som var mer ute än inne!
Tråkigt väder stoppade oss inte (jag var ledig på helgen) vi var ute på jättelånga skogspromenader, gick lite på Lögdösjön (tills vi kom till en liten vak och jag blev livrädd). 
Jag hade planerat att ta med fika och gå på Ljustorpsån som snirklar sig fram men med plusgrader sedan ett tag tillbaka så vågade jag inte, men det hade varit mysigt! Vi får ta en tur med kanoten där i sommar istället!
Vi åkte spark på kvällarna, F sparkade, jag åkte och Texas sprang brevid eller  åkte i mitt knä, han är verkligen med på allt den hunden!!
Jag passade på att baka bullar också, mycket duktigt av mig tycker jag! Det blev vaniljbullar och vanliga kanelisar. Men fy vad tråkigt det är, det kändes som jag hade bakat non stop i ett halvår när sista plåten var gräddad och då återstod disken!! Usch, nu minns jag precis varför jag aldrig bakar bullar!

Nu är F superförkyld och snörvlar med feber och halsfluss... jag tänker INTE bli sjuk! Det skulle vara så typiskt nu när jag går på min 4 dagarsledighet.. Men peppar peppar så mår jag bra.

Här kommer några bilder på prinsen!


134013-306
Ute i duggregnet med en finfin pinne

134013-308
En prilla under läppen?

134013-307
Nåt spännande på andra sidan ån!

134013-311
Rivstart efter varsågod, hopp och lek..

134013-310
Tvärnit för en god lukt

134013-309
Skuttar så öronen inte hänger med