29 januari Pälsfrågor!

134013-301
Här är en ny bild på Texas från ikväll. Som ni ser så saknas det lite päls runt om!
Är det någon som har tips på något bra tillskott man kan ge, typ vitaminer eller liknande? Han äter nu RC Performance 4300 och får ingen päls av det.
Jag har läst att flytande B-vitamin ska vara bra, hur mycket ska man ge av det? En matsked om dagen eller nåt sånt?
Flera kommande utställningar i vår och päls på hunden känns som ett måste!

Söndag 20/1

134013-298
Kolla vad roligt Texas päls vuxit ut på bröstet! Hur ska jag trimma detta? :)

I helgen var jag äntligen ledig!! Första helgen sedan oktober om jag kommer ihåg rätt. Första delen av lördagen ägnades åt att sova ikapp allt jag ligger efter och andra halvan hade jag nästan migrän av för mkt sömn! På söndag var vi ute med hundarna i 2 timmar, uppskattat av alla!! Solen sken och himlen var blå, perfekt prommisväder!

134013-299

Lilla Bruce (som inte alls är så liten) var också med! Han har redan vuxit om Tex och kommer bli en stor kille!

134013-300
Texas visar er sin fina snöklump och Bruce nosar på Texas kissfläck!

Idag har jag sagt upp mig från Albrekts och ska börja heltid på boom, känns lite knäppt att sluta med det enda jag jobbat med sedan studenten för X antal år sedan, smycken och klockor är roligt men i längden inte jättespännande när man är anställd i en butik, jag måste nog ha något eget isåfall. Nu blir det soffor och inredning istället, vi får se hur länge jag stannar i butik, skulle va rätt skönt att ha ett litet kontor och lediga kvällar och helger!

Texas ska anmälas till inoff 24/2, pälsen har nog inte kommit som jag önskar tills dess men vi måste få lite träning till mittnordenutställningen i mars.

Helg!

Nu är det äntligen fredagkväll, jag har varit ledig idag och fått lite gjort!
Har precis ätit en smarrig hemgjord pizza med salami och vi ska se lite Morden i Midsomer. Visste ni att det finns över 60 avsnitt av den serien? Jag har alltid gillat engelska serier och DCI Barnaby är ofta mycket bra!

Texas har till min stora lycka börjat få lite mer päls, han har verkligen varit en riktig nakenfis länge nu! Jag ska visa bilder en annan dag.
Igårkväll var vi på kvällsprommis i Sidsjön sent så slalombacken var stängd och nedsläckt, han fick sträcka ut ordentligt, uppför snabbt som vinden och sen ner igen som skjuten ur en kanon! Efter koppelpromenader med Ingvar två dagar i rad när vi jobbat och sedan bara kortare rundor på kvällarna (har varit sjukt trött) så var detta höjden av lycka! Idag var vi ute i nästan 2 timmar och bara filosoferade i skogen, han har ju fullt sjå med att lukta på ALLT just nu så han blir rätt trött i både snoken och huvudet och är nöjd utan nån särskild motion. 

Nu till Midsomer!


08 känns lovande!

Vem har tid att blogga? Inte jag!
Slutet på året har väl aldrig tidigare rusat förbi så snabbt? Inte en tanke har ägnats åt bloggen!
Jul och nyår firades på bästa sätt, tusen tack för julklappar och trevligt sällskap!

image296
Väntan på tomten var lååång den 24:e!

image297
Tid till träff med min kära vän Jossan med famlij fanns! Så himla skoj!!

Jag jobbar mest bara  på Boom, mer blir det och det känns mycket bra. Hussen pluggar och jobbar lite lagomt, Texas busar i snön, lever livet och ska förhoppningsvis ställas ut i feb.

Äsch det är alltid lika svårt att blogga efter ett uppehåll, vi lever och mår bra iallafall!