mardi gras!



Äntligen är det fettisdag! Jag har längtat efter en semla sedan januari! Tro inte att jag har så bra disciplin att jag inte äter godsaker alls, jag fuskar från gi-metoden rätt ofta men i huvudsak är jag rätt duktig tycker jag själv. :) Jag ville bara spara semlan till den rätta dagen!

Lite roligt är att jag hintat till Fredrik att jag vill ha semla från Martells i typ 2 dagar. Tror ni att han kom ihåg det? Nej! Han glömde det ifjol också!  ; ) Jag får väl "tvinga i mig" en semla från Maxis bageri!

Texas har också fått godsaker, nämligen ett monsterstort typ lårben från något stort djur. Det var uppskattat!


BRRRRRR......


Igår på prommis med mina föräldrar. Sidsjön bjöd verkligen inte på sin finaste sida, det var riktigt kallt och blåsigt trots att termometern bara visade -3.5c   Skulle tagit dunisen istället!

Såhär fint kan det vara! Ca 2 v sedan.

Idag har varit en lugn söndag med lite tv tittande och skogsprommis nu på em. Det skulle komma 1-2 dm snö idag men tji fick vi. Bara dimma och plusgrader, Lika så bra för nu vill jag ha vår!!

Igårkväll fick jag ONT i huvudet, jag får oftast det första dagen efter en jobbvecka...såg iallafall en gammal film med nick cage som var riktigt bra The Family Man. Den kan jag rekommendera till er andra som åxå missat den. Mysig!!
Fredrik hade jobbfest och blev sen. Jag var så trött men kunde inte somna eftersom jag skulle öppna porten åt honom så han slapp ta med nycklar... Klockan blev nog halv 4. gäääsp.

Imorgon startar en ny vecka, skönt att tiden rullar på snabbt nu, snart är det sommar. Skulle gärna hoppa över hela mars. Det är bara en enda transportsträcka, april vill jag ha. Vi är så många som fyller år då i min familj!
På jobbfronten är det intet nytt egentligen, ny kampanj rullar sedan en vecka. Nu hinner jag göra lite jag annars inte hinner, dock skulle jag gärna ha mer kunder!

Nu blir det matlagning, fläskkotletter med sallad åt mig. F vill nog ha pommes, den lilla gi fuskaren!

födelsedag!

Imorgon fyller min kära år! Det ger ett ypperligt tillfälle för mig att gå tidigt från jobbet för att fixa lite här hemma.
Det är lika upplyftande ett hinna norpa dagens sista ljus INNAN man kliver in genom dörren. Jag är i regel alltid hemma runt 18. Då är det svart. Idag gick jag halv 5 och då var det nästan ljust fortfarande, det går åt helt rätt håll!!

Alla mornar denna vecka har vi väckts innan väckaren av diverse oljud.. är det inte snickare som sågar lister ½ meter från vår dörr (de skulle till våning 3, vi bor på 1...?!) så är det en valp som gråter högljutt i lägenheten ovanför. Jag blir galen!!!
Mest på den iq-befriade människa som köper en valp och sedan lämnar den hemma själv i 9 timmar och jobbar och åker hem på lunchen. Är man inte väldigt störd i huvet då? Varför skaffa en stackars valp utan att planera sitt liv för att det ska passa valpen. Jag rekommenderar ingen att inte vara hemma ett tag i början och låta den bli trygg och ensamhetsträna...
Fy fan! Vi tycker så synd om bebishunden som tror att den är övergiven.

Åter till rubriken. Fredrik går imorgon in på sitt 26:e jordsnurr. Han ska få 3 fina presenter av mig. Jag är mkt nöjd!

Idag har jag misslyckats med bakning... skulle göra earl grey/vanilla cookies och choklad/dumledrömmar. jag tog fel på måttet så det blev typ 1 dl för mkt mjöl i de första och de andra blev bara sliskiga.. jaja de får väl sköljas ner....

Nu är jag dödstrött och ska sova. Ska bara hänga en tvätt först.


På jobbet!



Nu sitter jag på jobbet och tinar upp med en kopp kaffe.
-20c i natt och bilen hade såklart inte tinat nåt trots motorvärmare (som vanligt).
Lill fisen är hos mamma och pappa för att F ska h närmare hem på lunchen.
Hans yrsel är bättre idag iallafall. Skönt!

Nu ska jag ta tag i dagen och gå i genom ca 30 mail som kommit när jag varit sjuk... kul.
Roligt iallafall var att kallelsen till bc konferensen i april kommit. 2 dagar i Billinge hus. Hoppas det är snajsigt!

Bye for now

Liten uppdatering


Guldgrisen sträcker ut!

En snabb rapport från Södermalm. Jag åkte på en riktig superförkylning och har varit i princip sängliggande hela helgen. Är fortfarande småhängig men definitivt på bättringsvägen. Ska vara hemma imorgon med, känns bra att inte köra igång för snabbt som jag alltid gör annars.

Såklart har vi , i äkta sjukanda, plöjt amerikanska serier. Vi har sett alla 4 säsonger av "How I met your mother" som har blivit en ny storfavorit!  Det är som gamla hederliga "Friends" men i lite mer uppdaterad version. Tack för det CBS.
Är det nånting jänkarna kan så är det att göra tv!




Fredrik är också dålig, han har fått inflammation i balansnerven. Det gör att han är groggy som efter en helkväll på krogen. Har svårt att gå och det snurrar hela tiden. (bara åt höger) Vi var på akuten igår, känns lite jobbigt att det blev en "gissningsdiagnos" från läkaren eftersom de inte kan undersöka inuti. Hon sa att det iallafall med största sannolighet var detta och ingen stroke... FY! Det känns obehagligt men vi är ändå rätt lugna. Håller tummarna att det ska släppa snart.

Nej nu ska jag smaka på min nybakade citronsockerkaka, trots GI! En bit får man ta. Ibland.

förkylt.

Usch och fy för att vara sjuk.
Hoppas att jag är frisk till helgen iallafall. Jag hatar att vara sjuk när jag är ledig.
Idag har jag bytt pass så jag ska stänga butiken, det var ett tag sedan! Jag jobbar alltid
bara "kontorstider" vilket är skönt, man är hemma i tid och hinner göra saker på kvällarna.
Men det kan vara skönt att mysa runt lite och fixa och dona i lugn och ro. Nu har vi alla hjärtans-skyltning
och det är rosa kan jag säga. Om det inte var en kedja och jag själv fick bestämma skyltningarna skulle
det inte se såhär pluttinuttiga ut.

Kolla förresten in
www.albrektsguld.se om ni vill se kampanjen. Klicka på aktuell kampanj och bläddra lite i katalogen!

NU en kopp Darjeeling. Hittade ett gott fairtrade på LIDL av alla ställen. Vi handlar verkligen aldrig där men jag hade ett brev som jag hade missat att posta i tid så jag fick lägga det på Kolvägen. Jag handlade också en väldigt god vaniljkvarg. (Som vaniljkesella som är sååå gott som dessert) 500g för 11,50!!

Måste rappa på om jag ska hinna göra mig klar för jobb.

Bye