det har hänt igen...

... Texas har blivit bajs-attakerad av starar idag. Hysteriska morsor med små fågelbebisar i sina bon tycker att Texas är skräckinjagande! Stackarn förstår inte vad som händer när de störtdyker och skriker som galningar sammtidigt som de pepprar honom med skit!
Det blev shampo och sprayflaska, vill inte bada hela honom nu när fästingskyddet fått fäste i pälsen.

Idag på prommisen träffade vi en mamma med halvbebis i vagnen, tydligen så var flickan fascinerad av hundar så Texas fick nosa på henne och slicka lite på hennes hand, det gillade hon! Sedan satte jag honom lite på sidan för han blev lite för exalterad när hon skrikskrattade åt honom och för att hon skulle få titta lite på honom. Då blev han frustrerad och skällde en gång, då hon blev ledsen och mamman lyfte upp henne, det dröjde inte många sekunder innan hon sken som en stolstråle igen då Texas vinkade till henne, han vinkade högre och tydligare än nån annan gång tidigare!! Då blev jag mallig!

Frosserierna fortsätter, han äter som aldrig förr. 9dl-1L om dagen smaskar han gladeligen i sig. Skönt att inte ha en liten spinkis till hundvalp!!

Nu ska jag dammsuga upp resterna av morotsmassakern han haft!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback