Livet som golfhund

Med en husse som är en inbiten golffanatiker så medför det viss kompetens som kanske inte förväntas av en retriever som ju är en stötande och apporterande fågelhund.

Bland annat kan han "Sök golfbollen" Det kan vara vilken boll som helst (bortslagen av nån stackare) när husse tycker att bollförrådet börjat sina så skickar han ut Texas på allmän bolljakt.
När han hittar en boll markerar han genom att stå stilla och vifta infernaliskt på svansen, eller om han är på bushumör, ta bollen och lägga sig på fairway och rulla på den.
(Han kan också konsten att hitta husses bortslagna bollar om han mot all förmodan skulle råka få en felträff hihi!!)

Han kan hämta bollar som ligger i vatten om det inte är för djupt. Stoppa ner huvudet gör man bara absolut nödfall, istället ställer han sig med ryggen mot stranden och drar upp bollen med en framtass tills dess att den är i upplocksbart läge. Han har hur långt tålamod som helst med detta.

På golfbanan är det inga problem att gå fot, sitta tyst eller strunta i diverse sjöfåglar.

Ja, husse har ju fickorna fulla med frolic, man får gå en lång prommis, jaga bollar och bada då och då. Livet som golfhund är inte illa!


Sitter lugnt i greenkanten och väntar medan det puttas.


Väntar tills husse slagit ut.


Nästa hål, here we come!!


Ögonen på bollen!
(såklart slår han inte bollen när Texas är framför!!)


Sen blir man såååå trött!




Kommentarer
Postat av: elsy o nils

Hejsan!vi har beundrat bilderna och fått en trevlig upplevelse att läsa,ni kan visst få Texas att göra det mesta.Han är verkligen strålande---------ja även matte o husse förståss kram til er alla tre.

2009-07-20 @ 09:14:25
Postat av: Jennie

Hallå där! Jag väntar på uppdatering... ni golfar väl inte jämt på fritiden?! haha

2009-08-09 @ 16:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback