Efter semestern

Nu är semestern över för denna gång. Det känns lite vemodigt men samtidigt har jag verkligen en känsla av att den varat längre än den egentligen har, i dagar räknat, vilket säkert är lite ovanligt! Det är jag tacksam för! Om jag laddat batterierna för att orka en mörk murrig höst och en hektisk julförsäljning är jag inte så säker på men hur många kan säga det? :)

Vi började ledigheten torsdagen den 13 augusti, kickade igång semestern direkt med middag och övernattning samt frukost och lunch dagen efter hos våra generösa vänner familjen Eriksson/Dahlin. Texas har verkligen funnit en själsfrände i Wilma 1½år så det var ett uppskattat besök för alla parter!

Sen var vi på gardenparty med mingel, dans och massa tokigheter. Väldigt roligt, fint ordnat och otroligt god mat!
Vi har även hunnit med ett besök hos syster, Andreas och Bruce på Brämö Kalven med tillhörande båtfärd, prommis på klipporna runt ön, strandboule, god mat och dryck! Det var ett kärt återseende för Texas och Bruce som inte setts sedan i maj då Bruceboy blev ö-hund! Bruce visade alla sina leksaker, favvoställen och badplatser för Texas som lyckligt hakade på! Övernattning blev det där med!

Sen kom en vecka med dåligt väder, kallt och grått. Då passade vi på att organisera i klädkammaren, nåt vi skjutit upp sen vi flyttade in 07! Det blev bra och vi kar nu koll på våra kläder! Jag har även kollat på typ alla Project Runway säsonger! Inspirationen till hemsydda kreationer är på topp, ändå är allt jag faktiskt sytt ett ynka överdrag till strykbrädan!!

Vi for till Stockholm i onsdags för ett regionsmöte jag skulle gå på på torsdagen, därav en extra ledig måndag idag :) Vi våldgästade Alex ons- lör och träffade kompisar, käkade på restaurang, gick på stan, drack drinkar och hade allmänt trevligt. Mindre trevligt var dock bilköerna. Helt otroligt irriterande tråkigt att sitta 2 timmar den sista milen innan Norrtull där vi skulle av. I stan var det faktiskt bättre!!?
Passade även på en shoppingtur på Barkaby quality outlet vilket var en höjdare! Jag skulle lugnt kunnat gå där en hel dag men vi ville hem så det blev bara några timmar inkl. felkörningar haha!!

Summa summarum - en trevlig semester, massa mysigheter, träffat vänner, haft Elin & Fredrik-tid, hunnit en del hemma. Känns bra!

Nu åter till verkligheten: byte av butikslokal, kaos med ombyggnation av hela skiten, personalbrist pga studerande personal, vab och annat. Budget för 2010 ska vara klar i september.  Kontraktskrivande för personal, massa administrativa grejer jag måste ta tag i , försäkringsärenden... BLAJ!!

SNART ÄR DET HELG IGEN!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback